It's great Pleasure for All of us here at SciTEST Hungary to announce the Launch of our new Website!
Open
X

Az OFRIM csoport kiemelkedő teljesítményű termékeket, tesztelési és mérési rendszereket, valamint hardvert és szofvert nyújt PC és egyéb felületekre egyaránt. Legfőbb ügyfeleink az iparágban dolgozók, a kutatási és fejlesztési intézmények/laboratóriumok és az egyetemek.

Magyarországon tevékenységünket 2013 októberében kezdtük kiemelkedő teljesítményt nyújtó, tudományos tesztelési és mérési rendszerek kereskedésével. Budapesten található helyi vállalatunk, SciTEST Solutions Kft., jelenleg is minden erőfeszítést megtesz a helyi kereskedelmi területünk még szélesebb körű kibővítése érdekében.

Az OFRIM csoport mérnöki területet érintő tevékenységéből adódóan a mérnöki tervezés és a szerződéses gyártás területén egy teljes körű szolgáltatást nyújtó, elektronikára, elektrotechnikára és az automatizált rendszerekre szakosodott vállalat.
Célunk, hogy a legjobbak és a legerősebbek legyünk, illetve hogy mindig is jelen lehessünk ott, ahol ügyfeleinknek szükségük van ránk, vagy ahol számukra valami értékeset tudunk nyújtani.

(English) Latest Articles

SciTEST latest news and events.

Show all news

(English) NF Corporation launches CA5350 programmable current amplifier

01/08/2016

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Amerikai Angol nyelvű változata van.

Értesítés székhelyváltoztatásról!

07/02/2015

Tisztelt ügyfeleink, ezennel szeretnénk értesíteni önöket, hogy cégünk, a SciTEST Solutions Kft., üzleti tevékenységének bővítésével egyidejüleg 2015 július 1.-től székhelyét is megváltoztatta. Az új és nagyobb irodánk lehetőséget ad, hogy.. (English) Read more

Elektromos vezetékek krimpelt termináljainak tesztelésére szolgáló rendszer

03/13/2014

A CT_TEST az elektromos kábelek krimpelt végződéseinek/termináljainak tesztelésére szolgáló 6 vagy 8 érintkezős többcsatornás tesztrendszer (Multi-channel Test System of Crimped Terminals used on electrical cables), amely lehetőséget biztosít, hogy manuálisan.. (English) Read more

To find out latest news about OFRIM Group, please visit www.ofrimgroup.com. Remember that you also can subscribe to our newsletter.